Φιλοζωικο Σωματειο Προστασιας Αδεσποτων Ζωων Πτολεμαιδας "Οι Αδεσποτοι Ηρωες"

Γιατί να γίνεις μέλος μας;

Για τον ίδιο λόγο που αφήνεις ένα μπολ με καθαρό νερό κάθε μέρα έξω από την πόρτα σου. Ή γιατί θα ήθελες να το κάνεις . Για το αδεσποτάκι που είδες να περνάει το απόγευμα στη βροχή και το βράδυ δεν σε αφήνει να κοιμηθείς. Γιατί η εκμετάλλευση των ζώων σε εξοργίζει. Γιατί θες κάτι να αλλάξει. Γιατί μοιράζεσαι τις ίδιες αξίες με εμάς στο θέμα των δικαιωμάτων των ζώων. Για να γίνει πιο δυνατή η ομάδα μας. Γιατί θες να ενημερώνεσαι για το τι συμβαίνει. Μπορείς να επιλέξεις να γίνεις μέλος γιατί ασπάζεσαι τη δράση μας και θέλεις να συνεχιστεί ή γιατί θέλεις κι εσύ να πάρεις μέρος σε αυτή. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να γίνεις ένας κρίκος της αλυσίδας μας.

Πώς μπορείς να γίνεις μέλος μας;

Θα χρειαστεί να συμπληρώσεις την Φόρμα Αίτησης Μέλους και να καταβάλεις την ετήσια συνδρομή ύψους 20€ στον λογαριασμό του κτηνιατρου με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί (κατάθεση στην τράπεζα,paypal). Κάθε τέσσερις μήνες θα έρχεται στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο μια ενημέρωση για το τι έγινε τους μήνες που προηγήθηκαν αλλά και διάφορα φιλοζωικά θέματα. Αν θέλεις όμως να γίνεις και ενεργό μέλος, μπορείς να συμπληρώσεις και τη Αίτηση Εθελοντή, για να βρούμε τον τρόπο που μπορείς να λάβεις μέρος στις δράσεις μας  Μόλις την επεξεργαστούμε θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τη συνέχεια.

Φόρμα Αίτησης Μέλους

Φόρμα Εθελοντή

 

 

 

🐶🐱Τα αδέσποτα σας χρειάζονται!🐶🐱 Κάθε χρόνο κάνουμε περίπου 40 στειρώσεις 300 εμβολιασμούς 20 χειρουργεία 50 θεραπείες σε άρρωστα ζώα 200 αποπαρασιτώσεις Ενώ φροντίζουμε να έχουν πρόσβαση σε φαγητό και νερό περισσότερα από 50 αδεσποτάκια. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Επιλέγοντας ένα ποσό για σταθερή στήριξη μηνιαία, μας βοηθάτε να καλύψουμε τα κτηνιατρικά έξοδα και το κόστος τροφής ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε την ακτίνα της δράσης μας αναλαμβάνοντας περισσότερα περιστατικά. Επιλέγω να συνδράμω μηνιαία με το ποσό των: - 5€ / στο τέλος κάθε έτους θα λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις δράσεις της ομάδας στη διάρκεια της χρονιάς - 10€ / γίνεστε ανάδοχος σε όποια από τα ζωάκια μας θέλετε και κάθε τρίμηνο λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με την πορεία του ενώ μπορείτε να το επισκεφτείτε και από κοντά όποτε θέλετε - 20€ / δίνεται όποιο όνομα θέλετε σε κάποιο από τα ζωάκια και κάθε τρίμηνο σας ενημερώνουμε με τα νέα του και μπορείτε να το επισκεφτείτε όποτε θέλετε από κοντά -30€ / συνδυασμός των πακέτων των 5 ευρώ και 20 ευρώ και επιπλέον δώρο έκπληξη Κάθε ποσό είναι σημαντικό, κάθε βοήθεια υπολογίσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας...

Φορμα μηνιαίας οικονομικής ενίσχυσης

Φιλοζωικο Σωματειο Προστασιας Αδεσποτων Ζωων Πτολεμαιδα "Οι Αδεσποτοι Ηρωες"